Samhällsengagemang, Adma Förvaltnings AB
Samhällsengagemang, Adma Förvaltnings AB

Vi känner oss privilegierade och glada att kunna stötta några av våra så viktiga lokala idrottsföreningar och kultursatsningar.

Funnys äventyr

Vi vill ge barn och unga möjlighet till en glädjefylld barndom där lekfullhet och lust att lära får ta plats. Därför är en viktig satsning för oss vårt samarbete med Funnys äventyr, ett helt nytt sagohus baserat på älskade figurer som Alfons Åberg, Mumin och Pettson & Findus. Invigning år 2020.

Läs mer om en av landets största kultursatsningar för barn: https://www.funnysaventyr.se

FC Rosengård

Admas grundare har sedan länge varit engagerad i fotbollslaget FC Rosengård, både i form av ekonomisk support och i det strategiska arbetet med att ta klubben från Malmö och vidare ut i världen. Vid sidan av fotbollen gör föreningen en ovärderlig insats i lokalsamhället, med sociala initiativ mot ökad jämlikhet och bättre integration. På Adma är vi stolta över att kunna stötta Rosengårds stolthet.

Läs mer på: https://www.fcrosengard.se

Lärargalan

Utbildning utvecklar individen och bidrar till ett mer upplyst samhälle. Lärandeprocesser omfattar både bildning och att lära sig att tillvarata förvärvad kunskap på ett användbart vis. Arbetet med att förmedla kunskap tycker vi därför är oerhört viktigt och något som berör oss alla. Det är med stor glädje och stolthet vi stöttar Lärargalan som är Sveriges största gala för lärare. Genom att uppmärksamma lärare som nominerats av elever från hela landet, är syftet att främja bildning, och att skapa förebilder inom yrket som samhället kan inspireras av.

Läs mer på: https://www.larargalan.se

FC Bellevue

FC Bellevue är en fotbollsklubb med lokal förankring och där träning sker på Mellanhedens IP. Klubben präglas av nytänkande och en känsla av att allt är möjligt. Här bedrivs “After School Fotball” och team-building, parallellt med individuell utveckling av unga, talangfulla och motiverade fotbollsspelare. Vi på Adma är glada och stolta över att vi fått möjlighet att kunna stötta klubbens utveckling och så viktiga ungdomsverksamhet.

Läs mer på: http://www.fcbellevue.com/