Christian Lindgren, VD

 

Christian Lindgren

VD

Christian har studerat vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Han har en lång erfarenhet från roller som ekonomichef samt administrativ chef för bolag som HSB Malmö, Sparbanken Syd, Meaning Green samt CFO och sedermera VD på Active Capital AB.

Lotti Jaenecke

CFO

Lotti har många års erfarenhet från näringslivet, senast som redovisningschef och tidigare som controller vid ett flertal verksamheter i Malmö och Stockholm. Hon har en civilekonomexamen från Lunds universitet.

Ljubo Mrnjavac, Investeringschef

Ljubo Mrnjavac

Investeringschef

Ljubo har en MBA från Lunds universitet. Han har bred entreprenörserfarenhet och är bland annat grundare av Pölsemannen och medgrundare och VD till riskkapitalbolaget Rosengård Invest. Han har även varit VD på Tulip Food Concepts, där han var ansvarig för koncernens snabbmatskedjor.

Matilda Mettälä, CSR-ansvarig

Matilda Mettälä

CSR-ansvarig

Matilda har en mångfacetterad bakgrund där musik och pedagogik löper som en röd tråd. Som konsult har hon använt musik och kreativa verktyg för att guida organisationer under förändring. Hon har en Master-examen i pedagogik, samt Fil.mag. i musikvetenskap från Lunds universitet.

Adam Dingizian, Projektansvarig

Adam Dingizian

Analytiker

Adam har tidigare varit verksam bland annat i fastighetsbolagen Victoria Park, Annehem och Peab. På Adma arbetar han med ett flertal projekt kring våra satsningar inom fastigheter.

 

Dali Bedrosian, kontorsansvarig

Dali Bedrosian

Kontorsansvarig

Dali är en sann doer som sedan 2017 har ansvar för Admas kontor i Malmö.