Dotterbolag


Agartha AB

För att säkerställa en livskraftig framtid för kommande generationer krävs att vi snabbt förändrar våra konsumtionsmönster. En helt avgörande del i detta är omställningen mot en mer hållbar livsmedelsproduktion och matkonsumtion. På Adma har vi länge varit engagerade i detta och driver idag genom dotterbolaget Agartha AB en satsning inom växtbaserad mat. Vår ambition är att göra växtbaserat gott och lättillgängligt för många fler.


Sök & Finn AB

På Adma tror vi på ett holistiskt medvetande och är stolta över att sedan 2017 vara ägare till Sök & Finn. Med sina 30 år i ryggen är Sök & Finn närmast en institution i Malmö dit människor söker sig för att arbeta med sig själva och skapa harmoni och mening i vardagen. Sortimentet, som går att finna både i Malmöbutiken och online, fokuserar på personlig utveckling, healing, inre harmoni och kroppsligt välmående.

Läs mer på www.sokofinn.se


Can Sa Roca

På Adma inspireras vi av gamla spirituella traditioner. Genom vår retreat Can Sa Roca på Ibiza uppmuntrar vi nytänkande ledare att utvidga sina perspektiv och utforska ett holistiskt förhållningssätt till sig själva och sitt ledarskap. På Can Sa Roca välkomnar vi även större grupper att ta del av båda praktiska och spirituella övningar som stimulerar välmående och en transformation mot ett ökat medvetande.

Läs mer och låt dig inspireras:

https://www.cansaroca.com/